Nož C4 Naifu S

219,00 

NAIFU i NAIFU S imaju inovativan i ergonomski dizajn. NAIFU je remeni nož ukupne duljine 204 mm i duljine oštrice 94 mm. NAIFU S je manji nož, dizajniran za nošenje na ruci, ukupne duljine 144 mm i duljine oštrice od 66,5 mm.

 

Opis

Ručka i omotač izrađeni su od POM materijala koji se može reciklirati. Ovo je vrlo čvrst i autopodmazujući materijal s izvrsnim mehaničkim svojstvima i niskom razinom upijanja vode.

NAIFU ima sustav zaključavanja između noža i navlake što ga čini za jednostavno vađenje i umetanje.

Oštrica NAIFU S umetnuta je do kraja u ručku što ga čini iznimno čvrstim. NAIFU-ova oštrica ima skidač osovine i izlazi s dna oštrice tako da se može koristiti kao lagani čekić.

Vrlo važna značajka NAIFU noževa je da je oštrica strojno obrađena kako bi se stvorio rezni rub britvice čija geometrija uvelike povećava njegov učinak rezanja i prodiranja.

Oba noža se isporučuju s dvije gumene trake s kopčama od nehrđajućeg čelika za korištenje na rukama ili nogama. NAIFU navlaka također ima dvije rupe na dnu tako da se dodatna elastika može koristiti za držanje noža na mjestu.

Brand

C4 CARBON

Tvrtka C4 Carbon nikada nije bila na tržištu da bi pratila trendove, ali svakako da bi ih stvarala i vodila put inovacijama. To je vrijedilo za peraje od karbonskih vlakana i podvodne puške, a to je danas stvarnost u sektoru mokrih odijela, zahvaljujući revolucionarnom C4 Carbon Skin-u. Ovaj novi neopren ima najvažnije karakteristike mokrog odijela: mekoću i elastičnost, toplinsku izolaciju u vodi i izvan nje te otpornost na habanje.

Podijelite!

Nož C4 Naifu S

Za više informacija o proizvodu, kontaktirajte nas...

GDPR *
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Go to Top