Laštik C4

Ekskluzivno napravljena za C4 od strane Primeline Industries, ova nova guma od lateksa ima fluorescentnu narančastu boju i dostupna je u 3 različite dimenzije. Primeline je razvio jedinstvenu lateks cijev sa svojstvima koja poboljšavaju performanse svih podvodnih pušaka i ta je kvaliteta jednoglasno priznata u cijelom svijetu.

Opis

16mm Standard Outside Diameter.

5/8” OD s 3,2mm / 1/8” ID rupom ova guma ima najpouzdanije i najpoznatije prednosti povlačenja i snage. Ova debljina je uvijek popularan standard industrije podvodnih pušaka. Kombinira sve prednosti snage, povlačenja do 350% i Primeline svojstva.

14 mm small ID.
14 mm Small ID s 9/16” OD i 1,6 mm/ 1,6 mm ID rupom sve je popularniji za aplikacije s više pojasa, generirajući više snage od standardne gume 1/8” rupe. Posebno prikladan za velike puške s plavom vodom.

16 mm small ID.
16 mm Small ID s 5/8” OD i 1,6 mm ID rupom je najsnažnija guma od 16 mm na tržištu. Kombinira udar i snagu gume od 16 mm s dodatnim volumenom u gumi kako bi proizveo više energije bez gubljenja bilo koje od svojih karakteristika visokog modula. Idealno za jednostruke i dvostruke aplikacije.

Brand

C4 CARBON

Tvrtka C4 Carbon nikada nije bila na tržištu da bi pratila trendove, ali svakako da bi ih stvarala i vodila put inovacijama. To je vrijedilo za peraje od karbonskih vlakana i podvodne puške, a to je danas stvarnost u sektoru mokrih odijela, zahvaljujući revolucionarnom C4 Carbon Skin-u. Ovaj novi neopren ima najvažnije karakteristike mokrog odijela: mekoću i elastičnost, toplinsku izolaciju u vodi i izvan nje te otpornost na habanje.

Podijelite!

Laštik C4

Za više informacija o proizvodu, kontaktirajte nas...

GDPR *
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Go to Top