Maska C4 Falcon Pirate

499,00 

FALCON je osmislio i dizajnirao Enrico Sala – renomirani dizajner proizvoda za ronjenje.

Najveća značajka Falcon maske je mali unutarnji volumen, dobiven zahvaljujući dizajnu usmjerenom na zadržavanje prostora i jednodijelnoj strukturi. Silikonski okvir ima unutarnju brtvu i baršunastu završnu obradu koja uvelike povećava njenu sposobnost brtvljenja. Geometrije dizajna su vrlo hidrodinamične i maska se koristi u vodi bez ikakvih problema tipičnih za duboke zarone i brze uspone.

Opis

Vidno polje je optimizirano pa je smanjeno u nepotrebnim područjima, ali također omogućuje sjajan vid za podvodni ribolov. Kopče su pričvršćene na okvir maske što omogućuje vrlo dobro i ravnomjerno pristajanje prilikom ronjenja. Falcon maska je dostupna u pet boja: CRNOJ, SREBRNOJ, BIJELOJ, CRVENOJ CAMOUFLAGE i SKULLS.

Područje leće: 36
Duljina: 137 mm
Visina: 100 mm
Unutarnji volumen: 95 cm3.

Brand

C4 CARBON

Tvrtka C4 Carbon nikada nije bila na tržištu da bi pratila trendove, ali svakako da bi ih stvarala i vodila put inovacijama. To je vrijedilo za peraje od karbonskih vlakana i podvodne puške, a to je danas stvarnost u sektoru mokrih odijela, zahvaljujući revolucionarnom C4 Carbon Skin-u. Ovaj novi neopren ima najvažnije karakteristike mokrog odijela: mekoću i elastičnost, toplinsku izolaciju u vodi i izvan nje te otpornost na habanje.

Podijelite!

Maska C4 Falcon Pirate

Za više informacija o proizvodu, kontaktirajte nas...

GDPR *
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Go to Top