NAOČALE AQUATECH

189,00 

Talijanski dizajn Seac Aquatech naočala za plivanje može se prepoznati na prvi pogled. Bijeli, prozirni, plavi ili crni okvir koji je u kombinaciji s mekim hipoalergenim organskim silikonom, u bijeloj ili prozirnoj varijanti. Leće za naočale za plivanje Seac Aquatech nude potpunu zaštitu od sunčevih UV zraka a tu je i sustav protiv ogrebotina i magljenja. Nosni most je podesiv, a remen se lako zateže zahvaljujući sustavu kopča na obje strane Pulsar +. Naočale za plivanje Seac Aquatech prikladne su i za amatersku i za profesionalnu upotrebu. Opremljeni su praktičnom kutijom u koju ih možete pohraniti nakon upotrebe.

Opis

  • NAOČALE Seac Aquatech za odrasle pogodne za kupanje u bazenu i otvorenim vodama
  • DOSTUPNO U 6 VARIJANTI BOJA, sve s mekim biološkim hipoalergenim silikonom (prozirno ili crno) za maksimalnu udobnost. Idealno za muškarce i žene.
  • PODESIV AUTOMATSKI NOSNI MOST za optimalno prianjanje uz lice bez nelagode ili boli
  • PULSAR+ SUSTAV za brzo podešavanje silikonskog remena s obje strane
  • LEĆE SA ZAŠTITOM OD UV ZRAKA koje omogućuju periferni vid od preko 180°

Brand

SEAC SUB

Seac Sub, osnovan 1971. u San Colombano Certenoli, malom gradu u pokrajini Genova, danas je prisutan u cijelom svijetu s vrhunskom opremom za scuba ronjenje, freediving i snorkeling. Dinamična tvrtka, uvijek u potrazi za novim artiklima i originalnim rješenjima. Njihov logo, “Seac- Sea Is Calling”, evocira ideju da veza između čovjeka i mora zaista postoji i da je drevna i bitna.  

Podijelite!

NAOČALE AQUATECH

Za više informacija o proizvodu, kontaktirajte nas...

GDPR *
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Go to Top