Podvodna lampa C4 Orion

1.390,00 

Lampa nove generacije proizvedena od anodiziranog Anticorodal 6061 aluminija i dizajnirana za podvodni ribolov i ronjenje na dah. Zahvaljujući svojim naprednim tehničkim značajkama, može se koristiti u svim vrstama ronilačkih aktivnosti.

Opis

ORION ima LED indikator napunjenosti. Crven je kada je USB kabel umetnut i baterija se puni. Ista LED lampica svijetli zeleno kada je baterija potpuno napunjena, a vidljiva je kada je donji dio svjetiljke odvrnut i svjetiljka je u načinu punjenja.

Lampa Orion također ima drugu LED diodu koja pokazuje status napunjenosti baterije tijekom korištenja, vidljivu kroz prozirni donji dio svjetiljke. Ima fiksno zeleno svjetlo kada se baterija napuni i počne treptati baterija je skoro prazna.
ORION dolazi s kabelom za punjenje tipa C / tipa C, a vrijeme punjenja s punjačem od 5V 3.0A je 1h50min. Također dolazi s adapterom koji pretvara kabel tipa C/tip C u kabel tipa C/USB koji se koristi s manje moćnim, ali popularnijim punjačem od 5V 1,5A. U ovom slučaju, vrijeme punjenja je 3h.

Brand

C4 CARBON

Tvrtka C4 Carbon nikada nije bila na tržištu da bi pratila trendove, ali svakako da bi ih stvarala i vodila put inovacijama. To je vrijedilo za peraje od karbonskih vlakana i podvodne puške, a to je danas stvarnost u sektoru mokrih odijela, zahvaljujući revolucionarnom C4 Carbon Skin-u. Ovaj novi neopren ima najvažnije karakteristike mokrog odijela: mekoću i elastičnost, toplinsku izolaciju u vodi i izvan nje te otpornost na habanje.

Podijelite!

Podvodna lampa C4 Orion

Za više informacija o proizvodu, kontaktirajte nas...

GDPR *
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Go to Top