Puška na laštik C4 GLADIUS

GLADIUS je monokok podvodna puška u cijelosti proizvedena od 100% karbonskih vlakana visokog modula. GLADIUS je brza hidrodinamička puška s krutom cijevi za vrlo oštro i stabilno gađanje. Svestrana je i može se koristiti za različite vrste lova. Ima oblik kosti sipe sa smanjenom glavom i većim volumenom prema šaci. Ovaj oblik ga čini dobro uravnoteženim i lakim za rukovanje u vodi. Ima integriranu vodilicu osovine preko cijele cijevi.

Opis

GLADIUS se prodaje s dvije anatomske i podesive ručke. Glava, koja je integrirana u cijevi, u potpunosti je izrađena od karbonskih vlakana i može imati jednostruke ili dvostruke trake od lateksa promjera do ø18 mm. Na glavi se nalaze dva držača konopa od nehrđajućeg čelika u obliku kuke sa strane i jedan držač konopa pričvršćen na dno cijevi. Na zahtjev je moguća lijeva anatomska ručka, ali samo u narančastoj boji. Stražnji dio ručke prekriven je mekanim plastičnim materijalom za veću stabilnost tijekom punjenja. GLADIUS može montirati C4 HERCULES motovilo.

Mjere
GLADIUS 85: Duljina cijevi: 850 mm – Duljina osovine: 1250 mm
GLADIUS 95: Duljina cijevi: 950 mm – Duljina osovine: 1350 mm
GLADIUS 105: Duljina cijevi: 1050 mm – Duljina osovine: 1450 mm
GLADIUS 115: Duljina cijevi: 1150 mm – Duljina osovine: 1550 mm

Brand

C4 CARBON

Tvrtka C4 Carbon nikada nije bila na tržištu da bi pratila trendove, ali svakako da bi ih stvarala i vodila put inovacijama. To je vrijedilo za peraje od karbonskih vlakana i podvodne puške, a to je danas stvarnost u sektoru mokrih odijela, zahvaljujući revolucionarnom C4 Carbon Skin-u. Ovaj novi neopren ima najvažnije karakteristike mokrog odijela: mekoću i elastičnost, toplinsku izolaciju u vodi i izvan nje te otpornost na habanje.

Podijelite!

Puška na laštik C4 GLADIUS

Za više informacija o proizvodu, kontaktirajte nas...

GDPR *
0,0
Rated 0 out of 5
0 out of 5 stars (based on 0 reviews)
Excellent0%
Very good0%
Average0%
Poor0%
Terrible0%
Go to Top