Dobro došli u SERIOLA DIVING STORE!

Tvrtka SERIOLA nezaobilazno je mjesto za sve zaljubljenike u podvodni ribolov, apneu i scuba ronjenje. Bez obzira radi li se o početnicima ili vrhunskim roniocima i ribolovcima, zajednička im je strast i ljubav prema morskim dubinama.

Upravo ta strast bila je pokretač otvaranja tvrtke SERIOLA prije 15 godina kako bi roniocima i ribolovcima ponudili nešto bolje, nešto drukčije bazirano na iskustvu u vrhunskom podvodnom ribolovu i ronjenju tijekom više od 25 godina.

Ime tvrtke nije odabrano slučajno, SERIOLA je latinski naziv za Gofa – ribu iznimne snage i izdržljivosti, velikog predatora otvorenog mora. Danas SERIOLA predstavlja sinonim kvalitete i profesionalnosti osoblja koje je uvijek spremni pomoći kupcu pri odabiru optimalne opreme obzirom na njegov nivo znanja i iskustva, ali i na budžet koji je kupac spreman odvojiti. Naše zadovoljstvo je samim time veće kada vidimo djecu i mlade ronioce koji tijekom godina rastu zajedno sa nama. U našoj veleprodaji i maloprodaji pronaći ćete sve što vam je potrebno – od osnovne opreme do specijaliziranih proizvoda brojnih svjetski poznatih brendova.

Podvodni ribolovci, apneisti, sportski scuba ronioci, profesionalni ronioci, pripadnici vojnih, policijskih, vatrogasnih i spasilačkih jedinica, svi su oni dio SERIOLA obitelji.

Zato naš moto jest – BUDI DRUKČIJI , BUDI SERIOLA!

Seriola d.o.o.